Over mij

Na een vliegende start in het onderwijs als docent Nederlands en Engels, rolde ik het communicatievak in. Snel werd duidelijk: ik wil schrijven! Via een aantal omwegen werk ik sinds 2009 als freelance tekstschrijver. Mijn tarief is bespreekbaar en afhankelijk van de tekstsoort en mogelijke vervolgopdrachten.

Vertaalslag

Het inspireert mij om voor artikelen, interviews en websites in nieuwe onderwerpen te duiken. Ik maak de vertaalslag tussen wat jij wilt zeggen en wat de lezer wil lezen. Zo kort en duidelijk mogelijk en het liefst met een vrolijke toon. Ook voor pakkende sollicitatie- of nieuwsbrieven kun je bij mij terecht!

Gek op

Ik woon samen met vriend, kat en kippen. Ik ben gek op brownies van de Bijenkorf, tijdschriften en boeken waarin ik kliederen mag, toiletpapier met bloemetjes van de Marks and Spencer uit Engeland, vuurtje stoken en hardlopen tot het zweet me uitbreekt.

Dan nog even dit

De naam CeKrit is een combinatie én woord-/letterspeling van mijn initialen en de Franse term voor het woord schrijven. Let wel: uitgesproken als ‘zee-krie’.

 

Dit zeggen anderen over mij

Richard van der Poll Directeur / Accent graficenter

“Ik ben druk, druk, druk. Charlotte weet dat en heeft aan een half woord van mij genoeg. Zij weet antwoord te geven nog voordat ik de vraag heb gesteld: dat is hoe zij met mij meedenkt. Zij ontlast mij in al mijn tekstwerkzaamheden.”

Paula van Gemen Eigenaar / Tekstlounge & Tekstmodel

“Hardwerkend, betrouwbaar en slim. En ook nog eens humoristisch, creatief en met de nodige dosis zelfspot. Zo ken ik Charlotte. Ze is voor mij een perfecte samenwerkingspartner die ik graag inschakel om mooie teksten voor mijn klanten te schrijven.”

Esther Borggreve Eigenaar / Queen of Hearts

“Ik leerde Charlotte kennen en was meteen onder de indruk van haar sprankelende persoonlijkheid. Vanuit mijn werk om ondernemers te ondersteunen op het gebied van communicatie, marketing en evenementen vult zij mij op tekstgebied mooi aan. Met Queen of Hearts ben ik vooral gericht op horeca-ondernemingen en verzorg ik – samen met andere zelfstandige professionals – nieuwsbrieven, websites, Facebookcampagnes en evenementen.”

Theo Knoppert Directeur / Knoppert Vorkheftrucks

“Zoek je een tekstschrijver die snel en nauwkeurig werk uit handen neemt? Dan ben je bij Charlotte aan het juiste adres. Ik ben trots op de vlotte, vriendelijke aanmaningsbrieven die zij voor mijn bedrijf maakte.”

Berend van de Mheen Directeur / Van de Mheen Verzekeringen

“In ons enthousiasme over ons eigen bedrijf, zouden wij veel te veel woorden gebruiken bij het schrijven van de website. Gelukkig heeft Charlotte onze dienstenwijzer kunnen verwoorden in een korte en luchtige tekst, die nu wèl gelezen wordt.”